Rólunk mondják

Főoldal / Rólunk mondják

Zsófi

A barátom révén ismertem meg Zolit és Tibit. Először Tibi elvállalta a barátom félresikerült tetoválásának javítását, ekkor döntöttem el hogy a későbbiekben ha újra tetováltatok, mindenképp ezekhez a srácokhoz fogok fordulni. Eltelt 1-2 év és sor is került rá. Az alap öltetem az életfa volt, de eléggé bizonytalan voltam pontosan milyet is szeretnék. Meglátogattuk őket új stúdiójukban, felvázoltam Tattoomannak mit is szeretnék. Másnap mikor újra találkoztunk nagyon meglepett mivel egy A4-es rajzzal várt amit saját maga készített. Amint megláttam éreztem hogy ez lesz az!:) Nem sajnálják a páciensekre az időt és az energiát. Barátságosak,vevők a hülyeségre, viszont ha munkáról van szó, akkor precizitás és komolyság jellemzi őket. Az én tetoválásom nagy részben géppel készült, de kipróbáltam a kézi technikát is. A hand poke sokkal kellemesebb már-már alig érezhető a géphez képest, olyan érzés, mintha apró szúnyogok csipkednének. Amit nagyon fontosnak tartok, hogy humánusan tetoválnak. Ez alatt azt értem, ha vannak kellemetlenebb helyek meg lehet állni, venni egy mély levegőt és nem fognak megszidni érte. Kitartás, pontosság jellemzi az Analog Tattoo dolgozóit. Érződik hogy ez nem csak a munkájuk hanem a hobbijuk is. Szívből-lélekből tetoválnak, ez fogott meg engem is. Bátran merem őket ajánlani, nem fogjátok megbánni, ha hozzájuk fordultok!

Ádám

Azért szeretem Zoli tetoválásait mert mindig törekszik a maximális kidolgozásra és egyediségre, és szabad kezet is merek neki adni bármikor a tervezésben, mert jó rálátása van és az eredménnyel mindig elégedett vagyok.

Kriszti

Mindig jó, és az összes amit szereztem Zolitól nagyon szép is, már 9 tulajdonosa vagyok!
hand poke tacsi tetoválás
koi ponty tebori tetoválás Analo Tattoo Studio

Vera

A harmadik tetoválásom egy japán koi. Fontos volt, hogy ne csak a minta, hanem a kidolgozás is tradicionális legyen.Ezentúl csak kézi kidolgozást szeretnék, sokkal gyorsabban gyógyul és a kidolgozás ideje alatt főleg aludtam, mivel alig fáj.